miercuri, 2 mai 2012

Țara Chioarului

Țara Chioarului, e un ținut binecuvântat de Dumnezeu căci are un relief diversificat, de la lunci până la dealuri înalte și munții. O să-l vedeți în câteva din imaginile surprinse de mine, într-o frumoasă zi de mai. Se întâmpla șă fie chiar ziua de 1 Mai, ziua muncii sărbătorită de mulți români, nu ca pe vremuri prin demonstrații sau muncă ci prin drumeții, un grătărel la iarbă verde, o discotecă, concerte, ștranduri și plimbări pe malul mării.

Anca și Marinela în Țara Chiarului

Anca și Marinela în Tara Chiarului, au plecat în această drumeție din Copalnic Mănăștur (Maramureș) însoțite de prietenul omului, câinele familiei Oros, Dalma, căruia i s-a alăturat un alt patruped, Roky. Pe care bineînțeles că i-am surprins în imagini.






2 comentarii:

  1. Şi eu sunt din Ţinutul Chioarului! Din Lucăceşti, comuna Mireşu Mare - satul unde pictorul Iosif HAMZA a fost profesor de desen la fratele meu, poetul IOAN DRAGOŞ!

    RăspundețiȘtergere
  2. I was interested to find clear and easy-to-understand information and here it is! I liked your blog from the first sight! Continue the good work!

    RăspundețiȘtergere