miercuri, 19 septembrie 2012

4*Style revine

 4*Style

Din acest an 4*Style revine, ajungand astfel la a III ediție.
Iată cum va arăta în final grupul din acest an:
 Emilia Ardelean - Sighișoara,http://www.facebook.com/emily.ardelean.7

 Rareș Kerekeș din Sighișoara, dar stabilit acum la București.http://www.facebook.com/kerekes.rares;   http://ro.netlog.com/art_rares

și Marinela Călușeru (pe mine mă știți?), în același timp și organizatorul lor.
Mulțumesc pe această cale Prefecturii, d-lui Dan Buca care a fost deschis la idee, ne acordă tot sprijinul  în mediatizare, primirea coletelor cu lucrările celor de departe, tipărirea afișelor și postarea pe website-ul Prefecturii. Primăriei că ne-a inclus în programul manifestărilor, mi-a furnizat datele pentru afiș și că ne vor acorda diplome de participare, o amintire în calea uitării.Mulțumesc Anca Raț și Karina Panaitescu pentru promptitudinea cu care mi-ați răspuns la mailuri și pentru profesionalismul vostru. Vă doresc ca manifestările pe care le coordonați să va aducă satisfacții și să fiți și fizic alături de noi.

Mi-aș fi dorit ca și în anii precedenți ca o data cu deschiderea expoziției să se lanseze și expoziția virtuală pe pagina Primăriei municipiului Baia Mare, dar din cauza unul probleme ce au fost și  mai sunt încă mai presus de acest deziderat,
motiv pentru care, din păcate, Emilia și nici Rareș nu vor putea fi fizic cu noi, doar lucrările lor. Totuși, sper, ca macra la doua zile de la panotare, cei de departe să o poată vedea. Emilia și Rareș și-au dori mult să fie câteva zile cu noi în Baia Mare. Spiritul lor va fi alături de noi și lucrările lor vor vorbi pentru ei.
Pe pagina Primăriei să puteți  Expoziția virtuală iar pe websiteul Prefecturii  imagini din vernisaj, modul de expunere al lucrărilor.
Cum v-am obișnuit aduc și personal ceva nou, deși o noutate este și faptul că avem în acest an în mijlocul nostru participanți și din alte județe.
Chiar dacă Emilia, care face niște bijuterii minunate din sticlă eu voi expune bijuterii. Revin la o veche pasiune, bijuteriile, dar acum ele nu vor mai fi din pietre semiprețioase. Dar dacă e surpriză, surpriză să fie. Așa se face că pe afiș apare Expoziție de pictură și bijuterii.

Sper să fie cu noi și doamna Viorica Ursu, cea care patronând în 2008 un spațiu cu mobila stil și l-a dorit înnobilat cu tablouri adevărate, nu cu reproduceri și m-a întrebat dacă nu aș vrea să organizez o expoziție. Se apropia Sărbătoarea Castanelor și cum vroiam să promoveze trei pictori talentați am zis - De ce nu. Și așa se face că  că am pornit 4*Style. 4 Stiluri diferite dar cu stil. Unul din visele mele era să avem la vernisaj un critic de artă de renume, da nu tu bani, dar era dorința. Și ce credeți în acel an a venit în orașul meu Negoiță Lăptoiu, a intrat să viziteze expoziția înainte de vernisaj, i-a plăcut. I-a plăcut și ideea și... a venit la vernisaj, dar nu numai la acel vernisaj ci și la ediția  doua. În care l-am avut ca invitat de onoare pe Mihai Olos, cu care aveam și câteva coproducții, nici dânsul nu a putut fi prezent fizic. În acest an, din cauza multelor provocări și schimbări de situații, nu l-am mai anunțat pe domnul Negoiță Lăptoiu că am reînnodat ideea. Maria Mariș Dăraban nelipsită nici ea de la primele două și de la vernisajele mele, va lăsa pentru câteva ore supraveghare lucrărilor din atelierul ei din Apa (Satu Mare) ca să fie alături de noi. Din partea Primăriei și Prefecturii vom vedea atunci cine ne va onora cu prezența.
Unde?
Palatul Administrativ, sediul Prefecturii Maramureș, str Gheorge Șincai, nr 46, peste drum de Primărie
...
Când?
Marți, 25 septembrie ora 17
Până când?
Până în 1 octombrie 2012.
Orar de vizitare
10 -16 și 18-21

Vă așteptăm cu drag.

Pereți nu pentru mult timp vor mai fi goi, curând vor fi tablouri care sperăm să vă bucure sufletele.
E o expoziție cu vânzare dacă vă întrebați cumva, dacă sunt doar de văzut. Ne-ar bucura dacă lucrările noastre și-ar găsi stăpâni buni și iubitori, ele sunt o parte din sufletul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu