sâmbătă, 6 aprilie 2013

Elena Bucur un Înger plecat dintre noi

Elena Bucur, un Înger, un Suflet de Lumină plecat prea repede dintre noi, sper ca a ajuns pe Tărâmul despre care cântă în această Priceasnă.
http://www.youtube.com/watch?v=Is_zGMY0X1M
Va rămâne mereu vie în memoria mea și sunt convinsă că și în a celor care au cunoscut-o

 A fost Omul care s-a dăruit și a dăruit, un model demn de urmat.
Așa și-a trăit viața își găsea meru echilibru și încerca să-i ajute și pe alții de a merge pe același drum pentru a putea trăi cu adevărat frumos.
Ascultați-o vă rog pe Elena la Introducerea făcută la deschiderea evenimentului "Alternative Terapeutice", la Cluj-Napoca, din 5 - 6 Noiembrie 2011. 



 Elena a organizat și condus multe evenimente pe teme diverse, acesta e unul dintre ele. Mi-a organizat și mie o expziție în Cluj în City Center, 28-31 decembrie 2010.


Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume! - Gandhi

 Nu doar credea asta ci și trăia astfel. 
Elena n-a fost doar un dascăl pentru copii ce-i educa ci și o adevărată mamă, a fost înzestrată cu o voce foarte frumoasă care putea fi auzită adesea. Deși avea o  ținută aristrocrată, demnă de nobile domnițe, era de o eleganță discretă și o modestie așa cum vezi doar la oamenii valoroși.

 Am descoperit Pe Iubirea Unimii frumoase gânduri, imagini, înregistrări video cu Elena, postate de alți prieteni ai ei: iubirea Unimii: In memoria Elenei Bucur

Adio Elena,  prietenă dragă.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu