marți, 21 august 2012

Zi NEAGRĂ pentru DEMOCRAȚIA din România

Zi NEAGRĂ pentru DEMOCRAȚIA din România!!!!/Black day for democracy in Romania!!/Black day for democracy in Romania!!/Journée noire pour la démocratie en Roumanie!/أسود يوم للديمقراطية في رومانيا!/Черный день для демократии в Румынии!/“黑色情人節”在羅馬尼亞的民主!

CCR-CURTEA CONSTITUȚIONALĂ A ROMÂNIEI a dat câștig de cauză revenirii lui Băsescu, în pofida tuturor datelor care demonstrau că el trebuie să rămână demis.
Așteptăm comunicatul de presă și opiniile separate pentru a ne da seama cum s-a votat. Invalidarea s-a luat cu 2/3, majoritatea ceruta, cvorumul legal.
Deșii societatea civilă și semnatari online au solicitat transmisia în direct a ședinței, ea a avut loc cu ușile închise.
Nu e bine ! Domnilor CCR-iști. Nu e bine ! dl Băsescu!!!!!
info. după cum se vede Antena 3
a apărut o informație legată de comunicatul în 5 puncte, la care au fost prezenți toți cei 9 judecători.
constata ca nu au participat nr necesar de votanți. deci nu au ținut cont de informațiile cerute și emise de Guvern.
Interimatul lui Crin Antonescu a încetat.

Opinii la care subscriu:

Președinte impus de afară!

De abia acum putem vorbi de o Lovitură de stat, conturată de descinderea procurorilor prin satele patriei la comanda lui Băsescu cu susținere SUA, pe față.
Important de știut unde putem găsi suport și Model de plângere împotriva abuzurilor statului împotriva noastră pe: http://facias.org/
 Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS)
Pentru că după ce declarații au fost făcute până acum, ele în mod sigur nu vor înceta ci  instituțiile statului, ce-l susțin pe Băsescu vor porni cu un mai mare elan acum.
Răul a fost făcut și din păcate va continua și va deveni și mai HIDOS.
Au început deja protestele în Piața Universității din capitala României, deși temperatura este de peste 30 de grade Celsius.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu