sâmbătă, 2 martie 2013

Aducem culoare țării



Expoziție itinerantă

Zece zile în fiecare oraș al României.Urmează în data de 15 Martie, Sighișoara - Cetatea Medievală. Artiștii care doresc să expună la Sighișoara, trebuie să trimită lucrările până la data de 10 martie la adresa > Președinte U.A.P. Sucursala Sighișoara - Dorin Stanciu www.uniuneaartistilorplastici.ro
La evenimentele organizate de către Uniunea Artiștilor Plastici sunt invitați să participe cu lucrări membrii și nemembrii ai Uniunii noastre, autodidacți, artiști din aria artelor spontane, muzicieni , scriitori și trupe cu preocupări în artele spectacolului/teatru /multimedia. Informații suplimentare :0724586784-cosmote și 0728444628 -vodafone .
Pentru spectacolele și manifestările desfășurate în afara simezelor, înscrierea în program până la data de 5 MARTIE , cu următoarele date:
-         Numele, Nr de lucrări, Titlu lucrării, Anul lucrării, Dimensiune, Tehnică, Adresa, Preț.
-         Expoziția va fi cu vânzare și participanții să aibă în vedere și plata taxei pentru retrimiterea lucrări/lucrărilor dacă nu se vând.
-         Taxă ce va fi comunicată ulterior + faptul că expoziția va dura o perioadă mai lungă (10 zile în fiecare oraș+ 5-10 zile pauză).
pentru Baia Mare înscrierile se fac la  președintele Sucursalei, Călușeru Marinela.
Mobil: 0751 195554
până marți 5 martie ora 18.
Următoarele orașe aflate în calendar – Sighișoara, Târgu Mureș, Șimleu Silvaniei-Sălaj.
Adresa pentru Sighișoara :
STR.MUZEULUI NR 7 ,LOC SIGHIȘOARA ,JUD MUREȘ PENTRU TOBOȘARUL CETĂȚII TEL. 0744618007
COD POȘTAL545400

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu